Home / TNT Track and Trace

TNT Track and Trace

TNT Track and Trace wat is dat?

U stuurt een pakketje naar Australië vanuit Amsterdam in Nederland bijvoorbeeld. De verzending van een pakketje van Nederland naar Australië via TNT gaat natuurlijk even duren. Het is uiteraard mogelijk, maar het kan wellicht wel wat tijd in beslag gaan nemen. Wellicht gaat u zich zorgen maken over hoe dat nu af moet gaan lopen. TNT heeft daar de uitkomst voor bedacht en heeft TNT Track and Trace ontwikkeld. Maar wat is TNT Track and Trace nu precies? Dat vertellen wij u graag in de volgende alinea’s.

TNT Track and Trace biedt u de gelegenheid en ook de mogelijkheid om de verzendstatus van uw bestelling en uw pakketzending te bekijken. Dit is voor zowel binnenlandse als buitenlandse pakketzendingen. Er zit een unieke streepjescode op ieder pakket waardoor dat ook voor u online bij te houden is. Op uw verzendbewijs kunt u ook deze unieke streepjescode vinden met daarbij ook een bijbehorend nummer. De basis van TNT Track and Trace is waarschijnlijk nu gelukkig duidelijk voor u. Maar er zijn nog een aantal begrippen, die met TNT Track and Trace te maken hebben en die wellicht wat uitleg nodig hebben.

De zending volgen als u benieuwd bent naar uw verzendstatus. Dat is natuurlijk het mooist wat er is van TNT Track and Trace. ExpressOnline.nl kunt u waarschijnlijk wel nog helpen met enkele begrippen waar u mee te maken krijgt als u gebruik gaat maken van TNT Track and Trace via waarschijnlijk de website en online van TNT Post. Zo wordt de unieke streepjescode ook wel de barcode genoemd met het unieke nummer.

Maar naast deze code, zijn er ook nog andere interessante begrippen. De geadresseerde is natuurlijk de persoon aan wie de zending geadresseerd is. Bijvoorbeeld uw vriend in Australië of uw dochter in de Verenigde Staten. Daarnaast krijgt u ook een gebruikersnaam en een klantnummer. Dit moet u goed onthouden. Zodat u online via de website van de TNT Post gebruik kunt gaan maken van TNT Track and Trace. Heel veel succes met het gebruik maken en de gemakken van TNT Track and Trace van TNT Post.