Home / Werken als koerier

Werken als koerier

Expressonline werken als koerier

Mocht u het beroep van een postbode niets vinden. Maar wilt u toch graag iets kunnen bezorgen en heerlijk in de frisse buitenlucht kunnen en willen lopen? Dan is wellicht werken als koerier een optie. Het verschil met een postbode is dat u als koerier bij een koeriersbedrijf werkt en eigenlijk ook veel andere pakketjes en objecten bezorgd. Een koeriersbedrijf kan bijvoorbeeld ook worden ingehuurd voor het leveren van een televisie of voor het leveren van alle producten van en voor een bepaalde elektronica zaak.

Als koerier bent u dus heel de dag op pad om allerlei producten, pakketjes en andere objecten goed te bezorgen en af te leveren bij degene die in het huis woont of eigenaar van het bedrijf is waar het moet worden geleverd. Als koerier komt u ook in aanraking met heel veel verschillende mensen, maar ook zeker met heel veel verschillende opdrachten. U kunt bijvoorbeeld een koerierwagen krijgen als u vast bij een koeriersbedrijf komt werken.

Met deze koerierswagen kunt u dan heel Nederland door rijden. Soms hebt u voor zulke wagens een apart rijbewijs nodig. Omdat het dan meer op een vrachtwagen gaat lijken qua besturing en type in plaats van een gewone auto met een normaal rijbewijs. Uiteraard is het wel handig om als koerier minstens een rijbewijs voor de auto te hebben om met uw auto door heel Nederland te kunnen rijden. Als koerier krijgt u altijd een auto van de zaak waarin u Nederland door gaat rijden.

Werken Als Koerier
Vaak bent u niet in u eentje, maar gaat u bijvoorbeeld samen met een andere koerier rijden. Dit is altijd veiliger en soms in drukke wijken en steden kunnen jullie allebei de koerierswagen uitstappen om pakketjes, objecten en andere goederen te leveren bij huizen of bedrijven. Het is afwisselend werk en de mogelijkheden zijn ruim. Mocht u willen solliciteren als koerier bij een koeriersbedrijf.

Op  Koeriers Vacatures kunt u zien welke vacatures er zijn voor koeriers en wij vertellen u graag wat meer en wij geven u graag ook wat meer informatie over bij welke koeriersbedrijven en op welke websites u kunt gaan solliciteren en waar die kans van slagen dan natuurlijk ook vrij groot is. Succes met het zoeken naar een baan als koerier.