Home / Welkom

Welkom

Hartelijk welkom op ExpressOnline.nl

PosttarievenOp deze website kunt u een hoop informatie vinden. Van koeriers diensten tot en met pakket bezorging en van posttarieven tot transportbedrijven. Wij geven u graag zo veel mogelijk informatie als het gaat om express en het transporteren van pakketjes, goederen en andere post. In de volgende alinea’s vertellen wij u graag meer over deze website.

Zo geeft ExpressOnline.nl u uitgebreide informatie over het werken als koerier en over vacatures voor koeriers. Zo kunt u bekijken welke koeriersbedrijven er zijn en of u ook iets kunt betekenen voor een koeriersbedrijf als koerier. Maar ook geven wij u specifiekere informatie over TNT Track and Trace, de verzendstatus service van TNT Post online die voor gebruikers een uitkomst kan bieden.

Ook de posttarieven worden uitgebreid omschreven en verteld op deze website. Zo kunt u thuis bijvoorbeeld uw pakketje of uw brief wegen en vervolgens snel naar onze website gaan om te kijken hoeveel postzegels u bijvoorbeeld op uw enveloppe moet plakken. Elke enveloppe is € 0,78 waard. Hoe meer het weegt, hoe meer u ervoor moet betalen natuurlijk. Meer hierover leest u op de pagina Posttarieven. Maar natuurlijk geven wij u nog meer informatie.

Wat dacht u van de rembourszendingen die u kunt doen en ook worden gedaan door verschillende transport bedrijven en koeriers bedrijven? Sommige mensen weten niet eens wat rembours betekent of wat rembourszendingen zijn. Gelukkig weet ExpressOnline.nl dat wél en daarom is onze Rembours pagina een uitkomst als u meer informatie zou willen over rembours.

Maar naast rembours, posttarieven en TNT Track and Trace kunt u ook meer informatie vinden over transportbedrijven. Namelijk over bedrijven als TNT Post, DHL en ASA Express. Ook via onze contactpagina kunt u natuurlijk contact met ons opnemen als u eventueel vragen, opmerkingen, suggesties of ideeën hebt. Dat is natuurlijk allemaal mogelijk. Wij nemen dan graag snel contact met u op. Alvast hartelijk bedankt voor het regelmatig bezoeken van ExpressOnline.nl.

Wij doen namelijk graag ons best om met regelmaat nieuwe teksten te plaatsen en informatie te vernieuwen en te geven. Zodat u dagelijks een bezoek aan ExpressOnline.nl kunt brengen. Als u eventuele opmerkingen hebt of tips. Dan ontvangen wij dat graag natuurlijk. Wij zien u graag morgen bijvoorbeeld weer terug. Alvast hartelijk bedankt en snel tot ziens op ExpressOnline.nl