Posttarieven 2018

Posttarieven 2018

posttarieven 2018Posttarieven 2018, Uiteraard gelden er wettelijke posttarieven. Deze tarieven worden gehanteerd aan de hand van het gewicht van bepaalde post. Bedrijven als ASA Express, TNT Post en DHL horen zich hieraan te houden. Op deze pagina zullen wij al deze posttarieven onthullen voor nog in december 2018. De posttarieven van 2019 zullen natuurlijk behoorlijk snel gaan veranderen ten opzichte van de posttarieven 2018.

U betaalt € 0,83 als de enveloppe, de bestelling, tussen de nul en twintig gram weegt. Dit is overigens ook de prijs die u gewoon betaalt voor een normale enveloppe met normaal gewicht. Gewoon enkele a4’tjes opgevouwen. Dan komt u nog niet verder dan twintig gram per bezorging. Voor het gewicht tussen de twintig en vijftig gram betaalt u gewoon een postzegel meer. Dat is dan € 1,56 op de enveloppe om de enveloppe goed te kunnen verzenden.


Bij de enveloppen tot en met 2.000 gram, dat is dus twee kilo, loopt de prijs op met telkens een postzegel erbij. Als uw bezorging tussen de vijftig en honderd gram zit. Dan betaalt u dus drie postzegels. Dat komt uit op € 2.49. Tussen de 100 en 250 gram betaalt u weer een extra postzegel. Dat komt dus uit op € 3,32. Het gewicht wordt steeds meer, maar de prijs blijft altijd groeien met slechts één postzegel per keer.

Als uw pakketje meer gaat kosten dan bijvoorbeeld drie kilo. Dan is er een mogelijkheid voor speciale pakket bezorging. Op deze website kunt u daar ook meer informatie over vinden. Er zijn ook online verschillende webwinkels die pakket bezorging aanbieden. Maar ook TNT Post heeft hier verschillende uitkomsten voor. Ook andere bedrijven als DHL en ASA Express. Dit doen postbodes dan niet meer, maar gewoon koeriers van ook eventueel andere koeriersbedrijven. Mocht u hier meer informatie over willen vinden. Dan is al deze informatie ook te vinden op ExpressOnline.nl.

Op onze pagina posttarieven 2018 binnenland en en posttarieven 2018 buitenland vind u uitgebreide informatie.

About jorry

Check Also

Voorgestelde wijzigingen richtlijn vakbekwaamheid koeriers

Voorgestelde wijzigingen richtlijn vakbekwaamheid voor koeriers. Er moet in de opleiding en bijscholing meer aandacht …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *