ExpressOnline.nl – Koeriers Vacatures

Voordat u dit artikel gaat lezen kunt u wellicht eerst op de pagina kijken van Koeriers en Werken Als Koerier. Op deze pagina’s geven wij u meer uitleg over het vak als koerier en wat de mogelijkheden zijn. Op deze pagina vertellen wij u welke bedrijven eigenlijk continu op zoek zijn naar koeriers en ook vacatures open hebben staan voor koeriers. Zo kunt u snel een geschikte baan gaan vinden als koerier na een goede vacature die u hebt gevonden via deze informatieve website.

Een bekend bedrijf dat naast postbodes ook koeriers zoekt is TNT Post. Zij zoeken eigenlijk altijd wel postbodes en koeriers. Op dit moment zijn zij specifiek op zoek naar koeriers voor minimaal 15 uur in de week. Dan gaat u rijden in de bedrijfswagen van TNT Post en brengt u pakketjes rond door Nederland en vooral in uw aangewezen regio. Maar naast vacatures van TNT Post zijn er natuurlijk ook nog andere grote bedrijven die koeriers zoeken en vacatures hebben open staan.

Verder is DSA Express ook een groot koeriersbedrijf dat landelijke koeriers zoekt en dus ook vacatures heeft open staan voor toekomstige koeriers. DSA Express is namelijk één van de landelijke, grootste koerierbedrijven – én diensten van Nederland en ook op internationaal niveau worden koeriers uitgezonden. Wellicht kunt u ook een koerier worden bij DSA Express en bent u nu nog een toekomstige koerier natuurlijk.


Koeriers Vacatures

Natuurlijk is DHL ook een groot bedrijf wat u waarschijnlijk wel kent. Eén van de grootste koeriersbedrijven van Nederland. Bij DHL kunt u dus zelf uw tijd indelen hoe veel u als koerier zou willen werken. Ook zonder bedrijfswagen kunt u als koerier iets en veel betekenen voor DHL. Natuurlijk zijn er ook andere koeriersbedrijven die vacatures hebben open staan voor toekomstige koeriers. Misschien wel voor u als het u leuk lijkt om als koerier te gaan werken bij een koeriersbedrijf.